Wie zijn wij?

Even voorstellen.

Image

Fotograaf / Grafisch Vormgever

Georgo van den Bosch

Ik ben altijd al creatief geweest met allerlei dingen, startende met tekenen en creaties bouwen met lego en op latere leeftijd vooral verder met het maken van logos, icoontjes, banners, website layouts en fotografie...

De laatste tijd ligt mijn focus ook echt op fotografie en komen er ook steeds meer dingen bij die ik probeer toe te passen om dit een nog betere kwaliteit en eigen stijl te geven.

Dit alles heb ik door de jaren heen geleerd via diverse kanalen en hou mij daar ook dagelijks mee bezig om altijd actueel te zijn.

Image

Grafisch Vormgever / DTP-er

Jordy van Felius

Al vanaf kinds af aan was ik altijd al veel bezig met creatieve dingen zoals tekenen en dit was altijd mijn passie.

Later volgde ik de opleidingen grafisch vormgeving en allround dtp aan het Grafisch Lyceum in Utrecht en sinds dien ben ik altijd al bezig geweest met het ontwerpen van verschillende producten voor klanten uit mijn familie en vriendenkring.

Van logo's, briefpapier en visitekaartjes tot complexe illustraties en website layout designs, iedere dag ben ik bezig en leer steeds een beetje meer wat dit vak uitdagend en ook super gaaf maakt om te doen.

" Van je hobby je werk maken... dat is Repingo. "

Programma's die we gebruiken met PC en Tablet

Adobe Illustrator - Indesign - Photoshop - Lightroom
Affinity Designer - Photo - Publisher

Adobe Illustrator - Lightroom
Affinity Photo - Designer
Pro Create

Hoe pakken wij het aan?

Wij gaan met 6 stappen aan het werk

1. Intake


We beginnen eerst met een intake, hierbij luisteren wij graag naar jouw verhaal en idee, dit schrijven wij dan op. Iets grafisch of iets op foto, daar zit namelijk een verhaal achter.

2. Offerte


Na de intake zorgen wij ervoor dat er een offerte opgemaakt word, hierop schatten wij in hoelang wij bezig zijn en wat de benodigheden zijn.

3. Concept


Zodra de offerte is goedgekeurd, gaan wij aan de slag met de voorbereidingen en het concept, dit is vooral met grafische ontwerpen. Voor foto's kunnen wij meestal direct aan de slag op locatie.

4. Uitwerking


Als het concept is goedgekeurd gaan wij door met de uitwerking ervan, in deze fase kun je zien hoe jouw ontwerp er in de praktijk uitziet.

5. Klaar maken


Na uitwerking en goedkeuring zorgen wij ervoor dat alles in de juiste mappen gedaan wordt en netjes afgewerkt verstuurd kan worden.

6. Versturen


Je pakket is volledig klaar en wordt naar je verzonden via WeTransfer en mail, voor foto's kan je kiezen voor digitale verzending en verzending via post.

Vind ons hier